logo
Home Ventilatie Renson

Ventilatie Renson

renson

Ventilatieroosters op het raam - geluidsdempend – Renson

Akoestische klepventilatieroosters op het raam (Invisivent® EVO – AK )

geldemp

De Invisivent® EVO AK is de akoestische variant van de Invisivent®EVO. De aanwezigheid van verschillende types geluiddempende mousse in het binnenprofiel zorgt voor 3 mogelijke niveaus van geluiddemping (Basic, High of extreme). Afhankelijk van de raambreedte wordt ofwel het PVC middenprofiel aangepast of worden er opvulprofielen voorzien om de Invisivent® EVO AK perfect te laten aansluiten op het raamprofiel.

Raambreedte

  • <110 mm: Invisivent® EVO AK Basic + opvulprofiel
  • >110 mm wordt het PVC-profiel aangepast

Raambreedte

  • < 140 mm: Invisivent® EVO AK High / extreme + opvul profiel
  • > 140 mm wordt het PVC-profiel aangepast)

Installatie bovenop het raamprofiel

De Invisivent® EVO AK wordt bovenop aluminium, houten of kunststof raamprofielen achter slag geplaatst. Aangezien er niet geraakt wordt aan de glasgrootte, staat deze bijna onzichtbare installatiewijze garant voor een maximale lichtinval.

Thermisch onderbroken

Geen koude-overdracht van buiten naar binnen.

i-flux®

Dankzij zijn zelfregelende klep staat de Invisivent® EVO AK borg voor de toevoer van verse en gezonde lucht zonder tocht (Invisivent® EVO AK extreme is niet-zelfregelend). Bovendien leidt de manueel verstelbare binnenklep de binnenkomende luchtstroom naar boven, wat voor een maximale verspreiding van de verse lucht zorgt in uw woning.

Geluiddempend

In open toestand:

  • Invisivent® EVO AK Basic: 34 (0;-1) dB
  • Invisivent® EVO AK High: 39 (0;-1) dB
  • Invisivent® EVO AK extreme: 48 (0;-2) dB

Vervangbare akoestische mousse

Insectenwerend

Inbraakwerend

Het Invisivent® EVO -gamma voldoet aan de inbraakwerenheidklasse 2 en is daarom geschikt voor gebruik op een raam van klasse WK2.

Wenst u hierover meer uitleg? Neem gerust contact met ons op!

Ventilatieroosters op het glas – Renson

Klepventilatieroosters op glas (AR75®)

rensonsopglasUitstekend zelfregelend ventilatierooster met 4 verschillende debieten in 1 ontwerp

Met zijn unieke gepatenteerde interne mechanisme kan de AR75 4 verschillende debieten bereiken, terwijl visueel hetzelfde uitzicht behouden blijft.

Installatie op glas

De AR75 werd ontworpen voor installatie op glas en is integreerbaar in aluminium, houten en PVC-raamprofielen. De AR75 kan ook traverse geplaatst worden door middel van een bijkomstig traverseprofiel.

Thermisch onderbroken

Geen koude-overdracht van buiten naar binnen.

Zelfregelend

Dankzij zijn zelfregelende klep staat de AR75 borg voor een maximale toevoer van verse en gezonde lucht zonder enige tocht.

Vier verschillende debieten met één en hetzelfde model

Dankzij een intern mechanisme is het mogelijk om 4 verschillende debieten te bereiken. Dit maakt het mogelijk om binnen één ontwerp (visueel) hetzelfde product te gebruiken voor verschillende ruimtes met bijhorend verschillende debietnoden.

Insectenwerend

Wenst u hierover meer uitleg? Neem gerust contact met ons op!

Ventilatieroosters op het raam – Renson

Klepventilatieroosters op het raam (Invisivent® EVO)

rensonsopraam

De Invisivent® EVO maakt stijlvol ventileren mogelijk. De verborgen installatie achter slag en bovenop het raamprofiel zorgt er voor dat de Invisivent® EVO bijna onzichtbaar is van buitenaf. De vlakke bedieningsklep past binnen elke architecturale stijl. De Invisivent® EVO is de perfecte fusie van design en functionaliteit.

Installatie bovenop het raamprofiel.

De Invisivent® EVO wordt bovenop aluminium, houten of kunststof raamprofielen achter slag geplaatst. Aangezien er niet geraakt wordt aan de glasgrootte, staat deze bijna onzichtbare istallatiewijze garant voor een maximale lichtinval.

Thermisch onderbroken

Geen koude-overdracht van buiten naar binnen.

I-flux®

Dankzij zijn zelfregelende klep staat de Invisivent® EVO borg voor de toevoer van verse en gezonde lucht zonder tocht. Bovendien leidt de manueel verstelbare binnenklep de binnenkomende luchtstroom naar boven, wat voor een maximale verspreiding van de verse lucht zorgt in uw woning.

Insectenwerend

Inbraakwerend

Het Invisivent® EVO-gamma voldoet aan de inbraakwerenheidklasse 2 en is daarom geschikt voor gebruik op een raam van klasse WK2.

Wenst u hierover meer uitleg? Neem gerust contact met ons op!

Schrijn -en Timmerwerken

Hoofdzetel:
Avermaat 113
9240 Zele

tel.: 052/44.98.65
fax: 052/45.15.58

Afdeling Aluminium:
Galgenbergstraat 52 - Unit 1
9290 Berlare

ligging