logo
Home Soorten glas

Soorten glas

verbeterd

Verbeterd geïsoleerd glas

Dit glas staat, met een U-waarde die varieert tussen 1.1 en 0.5 W/m²K, garant voor de hoogste waarden op het gebied van warmte-isolatie. De binnenzijde van de glasplaat is voorzien van een kleurneutrale, warmtereflecterende metaalcoating en de luchtspouw is gevuld met edelgas (argon of krypton).
geluidswerend

Geluidswerend glas

Met het pakket geluidwerende beglazing tot 49dB is dit dé ideale oplossing voor woonhuizen, utiliteitsgebouwen en kantoren die in een geluidsintensieve omgeving staan. Bovendien hebben deze types goede isolerende eigenschappen: de opbouw van tweedelig, dik isolatieglas, met per glasdeel een speciale geluidwerende folie. De spouwen zijn gevuld met edelglas.
zonwerend

Zonwerend glas

Deze zonwerende beglazing wordt voornamelijk toegepast bij luxe woningen en kantoorgebouwen met grote glasoppervlakken, waarbij lichtinval belangrijk is maar niet hinderlijk mag zijn. Zonwerend glas is combineerbaar met verschillende andere glastypes zoals geluidwerend en mat glas.
veilig

Veiligheidsglas

Bescherming en inbraakvertraging zijn de belangrijkste kenmerken van dit veiligheidsglas. De toepassing van de verschillende uitvoeringen zoals gehard glas, gelaagd glas en draadglas, is afhankelijk van de gebruikseisen.

Wenst u hierover meer uitleg? Neem gerust contact met ons op!

Glasnorm

Schrijn -en Timmerwerken

Hoofdzetel:
Avermaat 113
9240 Zele

tel.: 052/44.98.65
fax: 052/45.15.58

Afdeling Aluminium:
Galgenbergstraat 52 - Unit 1
9290 Berlare

ligging