logo
Home Profielen Ramen & Deuren Themis / Themis HI

Themis HI

blyweertgroup

Themis HI is een geïsoleerd 3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium. Themis HI combineert het slanke uiterlijk van stalen ramen met alle voordelen van het energie-efficiënte aluminium.

Door de unieke gebrevetteerde Spidertechnology® van Blyweert behalen we ongeziene isolatiewaarden met Themis HI (Uf waarde vanaf 1,5 W/m2K). Esthetiek en energiebesparing vormen zo het perfecte raam.

Zowel kader- als vleugelprofielen bevatten vooraan een derde kamer met extra hoekverbinding, die een verhoogde stevigheid garandeert.

Themis en Themis HI bieden een oplossing voor de meeste standaard toepassingen van ramen en deuren en is geschikt voor het gebruik van Euronut-beslaggroef voor aluminium.

Karakter, kwaliteit en besparing gaan hand in hand bij Themis en Themis HI.

Een grote waaier van RAL-kleuren is beschikbaar in diverse afwerkingen: glanzend, mat, structuur, structuurmetallic en anodisatie is eveneens verkrijgbaar. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid om bicolor toe te passen m.a.w. een verschillende tint binnen en buiten.

Door de grote compatibiliteit met de ander Blyweert series vereenvoudigt dit de verwerkingsprocedures en de voorraad accessoires wordt hierdoor drastisch beperkt

Fiche Downloaden

Schrijn -en Timmerwerken

Hoofdzetel:
Avermaat 113
9240 Zele

tel.: 052/44.98.65
fax: 052/45.15.58

Afdeling Aluminium:
Galgenbergstraat 52 - Unit 1
9290 Berlare

ligging