logo

Olympia HI

blyweertgroup

Olympia HI is hét antwoord op de stijgende vraag naar aluminium ramen en deuren in het segment van de lage energie- en passief woningen en gebouwen.

Bij het ontwerp van Olympia HI werd rekening gehouden met het streven naar nul-energieverbruik voor nieuwe gebouwen. Tegen eind 2020 is er een Europese verplichting om deze “energieneutrale norm” toe te passen.

Door gebruik te maken van de beproefde ABS isolatietechnologie, in combinatie met voorgemonteerde geïntegreerde foam strips, worden extra lage Uf waarden bereikt. Met waarden vanaf 0,79 W/m²K komt Olympia HI tegemoet aan de eisen van de lage energie- en passieve woningbouw.

Met veel zorg voor detail werden de dichtingen herbekeken en geoptimaliseerd. Op deze wijze garanderen zij perfecte wind- en waterdichtheid met een uitstekende thermische performantie. De vereenvoudigde montage draagt bij tot een snelle verwerking door de ramenconstructeur. De smalle inbouwdiepte van 82 mm draagt rechtstreeks bij tot een stevig en stabiel raam- of deurgeheel. Architect en bouwheer krijgen hierdoor meer mogelijkheden om energiearme en duurzame constructies te realiseren in combinatie met grote glasoppervlakken met driedubbele beglazing. Op deze manier kan men tijdens de winter, door grotere lichtinval de zonnewarmte optimaal gebruiken en de verwarmingskosten verminderen.

Olympia HI is zeer onderhoudsvriendelijk, perfect recycleerbaar en accentueert de ecologische spirit van Blyweert Aluminium.

olympia1

Fiche Downloaden

Schrijn -en Timmerwerken

Hoofdzetel:
Avermaat 113
9240 Zele

tel.: 052/44.98.65
fax: 052/45.15.58

Afdeling Aluminium:
Galgenbergstraat 52 - Unit 1
9290 Berlare

ligging