logo
Home Profielen Ramen & Deuren Hermes / Hermes HI

Hermes / Hermes HI

blyweertgroup

Hermes® is een 3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium dat een verhoogde kwaliteit biedt qua stabiliteit gecombineerd met een extreem hoge isolatiewaarde (Uw < 1,37 W/m²K*). Zowel kader- als vleugelprofielen ziin vooraan voorzien van een supplementaire derde kamer met extra hoekverbinding die een verhoogde stevigheid bieden.

De gebrevetteerde labyrint-isolatietechniek (spidertechnology®) garandeert zeer lage Uf-waardes onder de 2 W/m²K* De omega-vormige isolatiestrips zijn te verkrijgen in 2 basiskwaliteiten : de klassieke glasvezelverstrekte polyamide strips (hoog isolerend, Hermes®) en de nieuwe ABS strips (hyper isolerend Hermes® Hi)

Hermes® heeft langs de buitenzijde een speciale vormgeving, perfect harmoniërend met traditionele en retro-bouwstijlen. De glaslatten bezitten eveneens deze sierlijke retrostijl. Bijpassende kleinhouten en clipsprofielen voor op T-profielen zijn voorzien. Hermes® biedt een oplossing voor de meeste standaardtoepassingen van binnendraaiende ramen en is geschikt voor het gebruik van Euronutbeslag.

hermes

Fiche Downloaden

Schrijn -en Timmerwerken

Hoofdzetel:
Avermaat 113
9240 Zele

tel.: 052/44.98.65
fax: 052/45.15.58

Afdeling Aluminium:
Galgenbergstraat 52 - Unit 1
9290 Berlare

ligging